joi, 3 februarie 2011

Comunicat catre filiale

Subiect: 1 martie 2011
In primul rand, imi cer scuze, domnilor colegi, pentru toate disfunctiile intervenite in sistemul de transmitere a sumelor de bani cheltuite de dvs. pentru actiunea din 24 Ianuarie! A fost o sincopa datorata trecerii la un nou sistem de contabilitate, in urma recomandarilor echipei de control intern. Toate sumele restante vor fi trimise rapid si, in urma deschiderii subconturilor de filiale, pe viitor nu vor mai fi disfunctii.
S-au luat deja toate masurile care se impuneau transformarii SCMD dintr-o structura romantica intr-o institutie care ne va permite apararea conditiei noastre de militari si implinirea sperantelor pe care romanii si le pun in militari pentru supravietuirea Romaniei si apararea democratiei constitutionale. Si se vor lua in continuare masuri, astazi si in zilele urmatoare, mai ales in conditiile in care s-a decis ”accidentarea” mea si a altor lideri ai sindicatului.
SCMD trebuie sa devina forta care lipseste Romaniei de 22 de ani.
Va atragem atentia ca actuala Putere a incalcat brutal din nou Constitutia, a anihilat puterea judecatoreasca, nerespectand pe fond Hotararea ICCJ prin introducerea tuturor punctelor defunctei HG 735/2010 cu ajutorul recentei OUG nr 1/2011, direct in blocata Lege 119/2010. In aceste conditii statutul nostru de militari in rezerva este inmormantat si indiferent de cate milioane ne-ar da in plus (ceea ce nu este cazul, ca o fac doar demonstrativ, ca investitie in imagine, atragand caracterele slabe sau pe cei fara de caracter, sa dea declaratii de loialitate) vom fi pe viitor civili – ‘’beneficiari” ai unei pomeni de stat. Iar ceea ce dau unora in plus astazi vor recupera cu varf si indesat, dovada ca au introdus in noul lor limbaj juridic expresii gen ”reglementare”, ”regularizare”, etc. Iar cand punctul de pensie va scadea, vom canta “Hora Unirii’’, uitandu-ne de pe marginea santului la militarii activi detinatori ai fostelor noastre functii, care vor avea salarii NATO, in timp ce in locul nostru vor aparea ca ”rezervisti” generalii si coloneii inventati peste noapte (alde Ontanu, Talmaceanu, Diaconescu, etc.).
Luptam in continuare pentru restabilirea statutului nostru de militari in rezerva si a legilor noastre ocupationale 164/2001 si 179/2004 fara prorogarea carora nu este posibila revenirea la pensiile din decembrie. Si, in ciuda promisiunilor, nici nu intentioneaza sa o faca, devreme ce au dat drumul la al doilea val de decizii datate intre 31.12.2010 - 07.01.2011. Luptam in continuare pentru abrogarea OUG 1/2011, a Legii 119/2010 si, in interesul tuturor pensionarilor civili sau militari, a legilor staliniste ale genocidului si subminarii economiei nationale, care ne interzic tuturor dreptul la munca, la viata, la sanatate, la batranete linistita: 329/2009 si 263/2010.
Vom avertiza din nou Puterea sa respecte democratia constitutionala, manifestand in Capitala pe data de 1 martie a.c. Ne-am asigurat sprijinul opozitiei in ceea ce priveste abrogarea legilor mentionate si respingerea OUG 1/2011 ramanand deschisi si persoanelor din arcul Puterii pe tema dialogului in acest sens.
Pe data de 1 martie am solicitat sprijinul sindicatelor aliate, Federatiei sindicatelor si ONG-urilor pensionarilor civili.
In ceea ce priveste filialele SCMD, solicitam deplasarea spre Bucuresti a tuturor membrilor disponibili de la filialele care se pot incadra intr-un interval de afluire-defluire de 4,5 ore. Cheltuielile de deplasare vor fi suportate de catre SCMD. Rugam ca pana la 20.02.2011, BO ale Filialelor sa ne transmita numarul de participanti.
Pana la data desfasurarii mitingului, atragem atentia ca Puterea si-a activat toate dejectiile de presa, vizand prin cele mai bizare si dementiale scenarii, compromiterea liderilor si in special a avocatilor SCMD. Acestea sunt preluate rapid de “”napoleonii”” si infiltratii nostri, care le mesteca si le scuipa de pe marginea santului. Sa nu-i bagam in seama!...
In ceea ce priveste masurile extreme luate de betivii nationali, in situatia in care vreunul din membrii SCMD implicati in organizarea manifestatiei de la 1 martie, de la subsemnatul la gornist, pateste ceva, ii acuz de pe acum, anticipat, de incitare la omor calificat si crima cu premeditare.
Ori isi baga mintile in cap si respecta Constitutia, ori vom atrage atentia factorilor decizionali din UE si NATO ca au luat-o rau de tot pe urmele lui Ceausescu!
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. DOGARU MIRCEA