miercuri, 19 ianuarie 2011

Comunicat privind activitatile din 24.01.2011

Comunicat privind activitatile din 24.01.2011
Pentru 24 ianuarie, SCMD preconizeaza actiuni identice in toate orasele resedinta de judet si in Bucuresti.
In resedintele de judet participantii se vor strange in fata prefecturii si vor depune doua somatii catre Presedinte si catre Guvern, al caror text va fi transmis pana maine seara.
Vom cere ca Puterea sa-si respecte propria minciuna si ca pensiile celor parte in proces sa nu fie recalculate. Deci in luna februarie sa ne vina pensiile intregi plus restantele din luna ianuarie. In acelasi timp vom cere ca cei ale caror pensii au crescut sa ramana in noul cuantum. Pentru ca sunt tot bun dobandit. Vom cere Puterii restituirea statutului de militar, inclusiv reutilizarea gradului in rezerva pe taloanele de pensii. Vom cere abrogarea legii 119/2010 si abrogarea prevederilor referitoare la militari din Legea 263/2010.
Vom cere presedintelui sa-si respecte Statutul si sa intervina impotriva executivului care anuleaza prin HG-uri si circulare Puterea judecatoreasca. In caz contrar pe data de 1 martie vom solicta tuturor cazurilor “”intamplatoare”” ale caror pensii au fost decimate de noile decizii, membri sau nu ai SCMD, militari sau civili (membri ai federatiilor sindicale si uniunilor pensionarilor din Romania) sa se adune in Piata Victoriei pentru ca ne-am saturat de diversiunea ca aceste masuri au lovit doar “”acccidental”” pe ici colo cate un pensionar si vor fi reparate prin alte falsuri.
Cele doua somatii vor fi insotite de cele trei liste cuprinzand repartitia membrilor SCMD pe cele trei case de pensii. Liste simple, nominale, avand doar nume, prenume si CNP, semnate si stampilate de presedintele de filiala.
La Bucuresti, vom face un mars, pornind din Piata Revolutiei, la 10.00, dupa intoarcerea delegatiei pe care o vom trimite cu listele cuprinzand pe toti membrii SCMD, avand ca obiective sediile MAI, SRI, MAN, marsul va inceta si participantii se vor dispersa in fata Academiei Militare, dupa intoarcerea delegatiei pe care o vom trimite la Cotroceni.